Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 12. јул 2020.

Samsung Galaxy Buds Live TWS - potvrđen dizajn?


Prvi pogled na nove Samsung-ove Galaxy Buds Live slušalice dobili smo još u aprilu, ali sada je njihov predstavljanje očito iza ugla. Više nema dileme kako će izgledati.

Samsung Galaxy Buds Live TWS će očito biti vrlo kompaktne slušalice, koje će se praktično izgubiti u ušnoj školjci. Ne naziru se nikakvi silikonski vrhovi pa se pitamo koliko će sigurno stajati u uhu s obzirom da je svako uho drugačije.

Vidimo da će imati sjajni završni sloj te da će sa spoljne strane imati dva mikrofona i rešetkicu. Njena funkcija nije sasvim jasna, ali ili je zvučnik ili neki sistem za provetravanje.



Mikrofoni će pak igrati ulogu u telefonskim pozivima, ali možda i u aktivnoj supresiji okolne buke.

Vidimo i tri boje slušalica i kutijica u kojima će se isporučivati. Izgleda da tri boje prate boje nadolazećih Galaxy Note 20 telefona.

Samsung Galaxy Buds Live TWS najverovatnije će biti predstavljene zajedno sa Galaxy Watch 3 satom, Galaxy Tab S7 tabletom i Galaxy Note 20 telefonima.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |