Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 8. јул 2020.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra - prve fotografije uživo


Samsung bi na online eventu 21. avgusta trebao da predstavi novu Galaxy Note 20 liniju smartfona, s tim da bismo ove godine trebali da ugledamo čak tri modela različitih veličina i konfiguracija.

Najjači među njima svakako će biti Galaxy Note 20 Ultra, čije su prve slike uživo upravo procurele bespućima interneta. Prema onome što iz priloženog možemo videti, Galaxy Note 20 Ultra u velikoj meri odgovara renderima nastalim na temelju dostupnih informacija, koje smo do sada imali prilike videti nekoliko puta.



Uređaj sa prednje strane konceptualno odgovara Samsung-u Galaxy S20 Ultra, s tom razlikom što ima oštrije ivice, dok je na poleđini modul kamere malo redizajniran, odnosno manji je. Ali bez obzira na to, novi Note bi trebao da preuzme svu tehnologiju iz prolećnog flagshipa, a možda osvane sa još pokojim novim detaljem.



Bilo kako bilo, sve ćemo saznati 21. avgusta, kada uređaj bude službeno predstavljen, a do tada će sasvim sigurno procureti i detaljne specifikacije.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |