Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 15. јул 2020.

Spotify napokon i u Srbiji


Spotify je platforma iz Švedske koja je krajem prošle godine prestigla Apple kao predvodnik tržišta slušanja muzike i ima više od 130 miliona korisnika

Platforma za slušanje muzike Spotify od utorka je dostupna u Srbiji i još 12 drugih država.

Spotify od utorka nudi besplatne usluge i pretplatu na 13 novih tržišta. Osim Srbije, tu su Rusija, Albanija, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Kazahstan, Kosovo, Moldavija, Crna Gora, Severna Makedonija, Slovenija i Ukrajina.

Time se ta globalno popularna platforma proširila na sveukupno 92 tržišta, a na to se odlučila nakon snažnog rasta tokom pandemije korona virusa.

Spotify je platforma iz Švedske koja je krajem prošle godine prestigla Apple kao predvodnik tržišta slušanja muzike i ima više od 130 miliona korisnika.

Platforma omogućava slušanje muzike ili podcasta u svakom trenutku na računaru, telefonu ili tabletu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |