Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 6. август 2020.

Samsung predstavio Galaxy Z Fold 2


Samsung je službeno predstavio novi uređaj sa savitljivim ekranom – Samsung Galaxy Z Fold 2. Ovaj uređaj zapravo je naslednik originalnog Galaxy Fold-a, ali Samsung je odlučio spojiti ime sa Galaxy Z Flip preklopnim modelom, i tako smo na kraju dobili Galaxy Z Fold 2.



Galaxy Z Fold 2 predstavlja zapravo generacijski iskorak gledajući originalni Galaxy Fold. Savitljivi ekran na Z Fold-u 2 više nema veliki usek, nego se sa 7,7-inča u dijagonali praktički proteže od ivice do ivice. Isto tako Samsung je nadogradio prednju stranu tako što je 4,6-inčni ekran na Foldu zamenio sa 6,2-inčnim ekranom FullHD+ rezolucije sa rupicom koji zauzima praktično celu prednju površinu. Z Fold 2 rešava se ivica i izgleda zaista atraktivno. Veliki 7,7-inčni ekran je rezolucije 2213x1689 piksela i ima stopu osvežavnja od 120Hz, a oba ekrana su AMOLED tipa.



Uređaj je pokretan Snapdragon-om 865+ (7nm) u kombinaciji sa 12GB LPDDR5 RAM-a i 256GB UFS3.1 interne memorije. Baterija je kapaciteta 4356mAh uz 15W punjenje. Uređaj podržava 5G, a tu su i Bluetooth 5.1, NFC i WiFi6. Nema 3,5mm ulaza za slušalice, kao ni proširivu memoriju.

Na poleđini sklopljenog Z Fold 2 uređaja nalazimo tri kamere, od kojih primarna ima 12MP i optičku stabilizaciju slike, telefoto kamera od 64MP i ultraširokougaona kamera od 12MP. U oba ekrana ugrađene su selfie kamere rezolucije seznora od 10MP.

Potpune specifikacije i detalji oko cene i dostupnosti biće objavljene sledećeg meseca, kada se očekuje da uređaj krene u prodaju. Očekivana cena je oko 2000 evra.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |