Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 5. октобар 2022.

Apple Music sada sadrži 100 miliona pesama


Apple Music je ove nedelje ostvario novi uspeh, objavivši da sada sadrži 100 miliona pesama koje su dostupne pretplatnicima Apple-ovog muzičkog servisa koji je dostupan u 167 država širom sveta.

"Dvadeset i jednu godinu nakon izuma iTunes-a i debija originalnog iPod-a, prešli smo sa 1.000 pesama u vašem džepu na 100.000 više pesama na Apple Music-u. To je fenomenalan rast po bilo kojem pokazatelju. Celokupna istorija, sadašnjost i budućnost muzike su vam na dohvat ruke ili glasovnih komandi," kaže globalna voditeljka Apple Music-a Rachel Newman i dodaje da je to više muzike nego što možete poslušati u životu, ili čak nekoliko života.

Za poređenje, muzički servis Spotify, koji se često opisuje kao najveći konkurent Apple Music-u, trenutno ima 80 miliona pesama, prema statistici koju je sam objavio.

Spotify je lansiran još 2008. godine, dok je Apple Music novija usluga, koja je debitovala u junu 2015. godine.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |