Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 14. октобар 2022.

Google Meet će uskoro korisnicima slati transkripte sastanaka


Google je najavio niz noviteta za Workspace, uključujući jedan koji će biti veoma koristan onima koji žele da sa;uvaju razgovore sa sastanaka.

Korisnici već mogu sačuvati Google Meet pozive kao video fajlove, ali će uskoro dobijati i transkripte svojih sastanaka u Google Docs-u. Ova mogućnost će biti dostupna za engleski jezik od ove nedelje, dok podrška za francuski, nemački, španski i portugalski jezik stiže naredne godine. Takođe, ova funkcija dolazi nakon ekspanzije prevoda uživo za te jezike.

Nešto kasnije ovog meseca će Google ponuditi Meet funkciju za automatsko centriranje učesnika sastanka u njihov prozor i pre nego što se pridruže pozivu, ali će biti omogućeno i ručno podešavanje.

Pored toga, Google Chat takođe dobija nove mogućnosti uključujući prilagođenje emotikone, kao i prostor za jednosmerno emitovanje i deljenje infromacija celom timu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |