Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 31. октобар 2022.

Prva verzija Appleove aplikacije Freeform postala dostupna za developere


Sa beta verzijama iOS-a 16.2, iPadOS-a 16.2 i macOS Ventura 13.1, Apple pruža developerima mogućnost da isprobaju novu Freeform aplikaciju za saradnju u stilu bele table, prenosi MacRumors.

Aplikacija omogućava grupama osoba saradnju u realnom vremenu putem FaceTime-a. Kako bi ta saradnja bila dinamična nudi se "fleksibilno platno" (flexible canvas) gde učesnici mogu dodavati tekst, fotografije, crteže, PDF-ove i druge sadržaje u jedan, zajednički, prostor.

"Glavni nedostatak Apple-ovog Freeforma je taj što je ekskluzivan za iOS / iPadOS, ali ne koriste svi članovi timova Apple uređaje, tako da bi sam tim mogao biti obeshrabren da istražuje mogućnosti ove aplikacije", izjavio je Rajesh Namase za Lifewire.



Apple has added a new brainstorming app called Freeform in iOS 16.2 😮 pic.twitter.com/hlzCtlurqo

— Matt Navarra (@MattNavarra) October 26, 2022


Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |