Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 13. октобар 2022.

WhatsApp će podržavati do 1.024 učesnika po grupi


Nakon što su prošle nedelje najavili pretplatnički paket za kompanije, WhatsApp je beta testerima na Android-u i iOS-u omogućio još jednu važnu funkciju. Reč je, naime, o mogućnosti stvaranja grupnih razgovora sa do čak 1.024 učesnika.

Inače, WhatsApp je ovoga juna dodao mogućnost stvaranja grupa sa do 512 učesnika, ali čini se da to nekima nije bilo dovoljno. Portal WABetaInfo objavio je snimak ekrana koji pokazuje kako izgleda stvaranje grupnih razgovora sa preko 1.000 korisnika.

Iako neki korisnici smatraju kako je reč o nepotrebnom dodatku, WhatsApp se njime verovatno želi približiti korisnicima Telegram-a koji su već navikli na grupe sa velikim brojem učesnika. Štaviše, WhatsApp radi i na setu opcija za administratore kako bi imali više kontrole nad velikim grupnim razgovorima.

Stvaranje grupnih razgovora sa do 1.024 učesnika dostupno je za pojedine beta testere WhatsApp-a na Androidu i iOS-u. Trenutno nije poznato kada će ta funkcija stići za sve korisnike.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |