Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 16. новембар 2022.

Browser Opera dobio brzi pristup TikTok-u


Opera je poznata po "ugrađivanju" društvenih mreža u svoj browser, a sada je ta praksa prošinera na trenutno najpopularniju platformu.

Browser Opera je kroz novi update dobio brzi pristup TikToku i to putem bočne trake. Opcija vodi na web verziju TikTok-a, ali ipak je korisna onima koji žele proveriti svoj feed tokom radnog vremena ili objaviti klipove sa računara.

Pristup TikToku je nova opcija u nizu nakon što je browser Opera isto učinio za Instagram, Facebook Messenger i WhatsApp. Takođe, omogućen je pristup media player bočnoj traci gde su smeštene usluge poput Apple Music-a i Spotify-ja. To su i dalje web aplikacije, ali u Operi se nadaju da će privući korisnike koji radije ne bi pokretali odvojene nativne aplikacije ili menjali tabove.

Uvođenje TikTok-a je širenje poznate strategije s ciljem privlačenja korisnika Chromea i Safari-ja, a to pokušava integrisanjem korisnih ili bar popularnih usluga.

Browser Opera je povećao svoj udeo na tržištu u proteklih nekoliko godina, odnosno sa 2,3 posto u oktobru 2019. godine na gotovo 3,6 posto tri godine kasnije. Ipak, i dalje je na dalekom petom mestu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |