Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 24. новембар 2022.

Honor predstavio svoj savitiljivi telefon Magic Vs


Izgleda da je kompaniji Honor prijala prodaja i odvajanje od Huawei-a, jer sve češće iznenađuju osvežavanjem svog portfolia. Sada su lansirali najnoviji telefon, koji u ovom slučaju ima i sklopivi ekran.

Honor Magic Vs je telefon koji u svojoj rasklopljenoj formi donosi ekran od 7.9-inča, dok u sklopljenoj formi njegov cover ekran ima dimenzije od 6,45 inča i rezoluciji od 2560 x 1080 piksela.

Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 osnova, a u ponudi će biti niz opcija za količinu RAM i flash memorije – 8 ili 12 GB RAM-a, te 256 ili 512 GB za skladištenje podataka. Na zadnjoj strani uređaja nalazi se glavna kamera od 54 megapiksela, tu je i ultraširoka kamera od 50 megapiksela, te telefoto kamera od 8 megapiksela, dok ona prednja dizajnirana za selfije i video pozive nudi senzor od 16 megapiksela. Tu je i baterija od 5000 mAh, i 66W brzo punjenje. Telefon će biti dostupan u nekoliko boja, a početna cena će mu iznositi oko 1050 američkih dolara.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |