Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 8. новембар 2022.

iPhone 14 Pro će za praznike biti još teže nabaviti


Kompanija Apple se zvanično oglasila i potvrdila kašnjenje isporuka iPhonea 14 Pro i Pro Max zbog restrikcija koje su na snazi u Kini, a razlog je pandemija koronavirusa.

Preciznije, reč je o restrikcijama u gradu Zhengzhou, koji je dom primarnog Foxconn-ovog postrojenja za proizvodnju iPhone 14 Pro serije. Proizvodnja se trenutno obavlja u značajno smanjenom kapacitetu, što dovodi do manje isporuke i dužeg čekanja za kupce.

U Apple-ovom saopštenju se navode samo dva Pro modela iPhone-a, ali ne i situacija koja se odnosi na kapacitet proizvodnje iPhonea 14 i 14 Plus.

Ovo je prvi put od početka pandemije koronavirusa da je Apple izdao zvanično saopštenje koje se odnosi na procene proizvodnje iPhone.a.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |