Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 26. новембар 2022.

Samsung će proizvesti 70% svih ekrana za iPhone 14 seriju


Prema informacijama koje prenose korejski mediji, Samsung će proizvesti 70% svih OLED ekrana za iPhone 14 seriju, što uključuje sva četiri modela, dakle iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 13 Pro i iPhone 14 Pro Max. Prema ovom izveštaju, drugi najveći dobavljač ekrana za iPhone 14 seriju je LG, dok je treći kineska kompanija BOE.

Apple ove godine planira proizvesti ukupno 120 miliona primeraka iPhone-a serije 14, ali kao i do sada, ne iznosi podatke koliki je udeo kojeg od četiri modela.

Hoće li se ovaj plan ostvariti, uveliko zavisi o epidemiološkoj situaciju u Kini, gde je najveća Foxconn-ova fabruka koja proizvodi iPhone, nedavno u potpunosti stavljena u lockdown, zajedno sa ostalih 6 miliona stanovnika grada Zhengzhou, u kojem se nalazi.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |