Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 4. новембар 2022.

Uređivanje objava uskoro za sve korisnike Twitter-a?


Kada je mogućnost uređivanja objava na Twitter-u konačno lansirana prošlog meseca, mnogi su ostali razočarani kada su saznali da dolazi uz mesečnu pretplatu.

Zato, ako se ova najava pokaže kao tačna to bi bila izvrsna vest za sve korisnike Twitter-a koji godinama žele ovu funkciju, a koju druge društvene mreže već davno imaju, prenosi Digital Trends.

Twitter-ovo dugme za uređivanje omogućava promenu sadržaja tweeta unutar 30 minuta od objave. Takođe, uz uređene tweetove prikazuje se ikona olovke kako bi drugi znali da je izvorna objava promenjena nakon objave što Twitter posebno naglašava kada je u pitanju transparentnost.

"Vremensko ograničenje i istorija uređivanja igraju važnu ulogu. Pomažu u zaštiti integriteta razgovora i stvaraju javno dostupan zapis onoga što je rečeno", naglavašaju iz Twitter-a.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |