Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 26. децембар 2022.

iPhone 14 Pro Max ima problem sa ekranom


U proteklih par nedelja određeni broj korisnika iPhone 14 Pro Max telefona se požalio na čudnovate horizontalne linije koje se prikazuju na ekranu njihovih uređaja. Apple je svestan problema i obećava rešenje.

Korisnici Apple-ovog najskupljeg i najboljeg telefona – iPhone 14 Pro Max poslednjih nedelja se, uglavnom na Reddit-u žale na probleme sa ekranom.

Naime, pri uključivanju ekrana telefona nekima se prikazuju horizontalne linije, koje ukazuju na nekakav hardverski problem. Zanimljivo je što se to događa apsolutno nasumično i bez ikakvog pravila. Nekad se dogodi, a drugi put na. Nekad se prikaže samo jedna linija, a drugi put više njih.

Objavljena je i fotografija, koja jasno prikazuje linije na ekranu, u koje zaista ne želite gledati na telefonu ovog kalibra.

Jedan je redditor svoj iPhone 14 Pro Max odnio u Apple servis, u kojemu je dijagnostika pokazala da se ne radi o hardverskom problemu. Savetovan mu je reset na fabrička podešavanja. To niko baš ne voli, ali ga je on odradio, ipak, problem nije nestao.

Na iste probleme požalili su se i na Apple-ovim službenim stranicama podrške.

Ono što je u celoj priči zanimljivo je da su svi koji imaju ovaj problem svoj iPhone 14 Pro Max kupili tokom 12. meseca.

To zaista upućuje na neki hardverski problem i tiče se određene serije uređaja, ali u Apple-u tvrde da nije tako i da uskoro stiže softverska zakrpa, koja će taj problem rešiti.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |