Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 23. децембар 2022.

Kuo: Apple planira da otkaže novi iPhone SE


Analitičar Ming-Chi Kuo kaže da prodaja iPhone-a srednjeg ranga (SE 3, 13 mini i 14 Plus) ne ide kako je očekivano, pa Apple planira da odloži predstavljanje iPhone SE 4 modela za 2024. godinu ili ga čak u potpunosti – otkazati.

Naime, kako navodi dugogodišnji analitičar, Apple će morati da preispita svoju strategiju i cene, jer bi sledeća generacija iPhone-a SE trebala preuzeti dizajn ekrana od ostalih modela u njihovoj ponudi. Kuo tvrdi da će ta promena dovesti do većih troškova proizvodnje i viših prodanih cena. Drugim rečima, iPhone SE 4 neće biti relativno povoljan izbor za korisnike, što će dovesti do slabe prodaje.

"Osim toga, smanjenje nepotrebnih troškova razvoja novih proizvoda, takođe će pomoći Apple-u da se nosi sa izazovima globalne privredne recesije u 2023. godini", istaknuo je Kuo na svom Twitter nalogu.

Podsetimo, četvrta generacija iPhone-a SE trebala bi da "pozajmi" dizajn od iPhone-a XR iz 2018. godine. Kao što smo pisali još u oktobru, to bi značilo da će korisnici konačno dobiti notch, ali zato više neće imati home tipku i Touch ID.

(1/5)
My latest survey indicates that Apple will likely cancel or postpone the mass production plan for the 2024 iPhone SE 4. I think this is due to the consistently lower-than-expected shipments of mid-to-low-end iPhones (e.g., SE 3, 13 mini, and 14 Plus),

— 郭明錤 (Ming-Chi Kuo) (@mingchikuo) December 21, 2022


Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |