Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 7. јануар 2023.

BOE Display bi u 2023. mogao da postane najveći dobavljač ekrana za Apple


BOE Display, kineska kompanija koja proizvodi ekrane i za najpoznatija imena u svetu smartfona, tokom ove godine očekuje enorman rast isporuka, objavio je poznati analitičar Ming-Chi Kuo. Ukoliko se ostvare njegova predviđanja, već 2024. godine, BOE bi mogao postati glavni Apple-ov dobavljač ekrana, te tako nadmašiti Samsung i LG, koji su do sada bili njegovi najveći dobavljači.

Udeo BOE ekrana u proizvodnji iPhone-a u 2022. godini iznosio je između 12 i 15%, navodi Kuo, dok bi tokom ove godine mogao narasti na 70 – 100%.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |