Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 5. јануар 2023.

OnePlus 11 zvanično predstavljen


OnePlus 11 će za globalno tržište biti predstavljen početkom februara, ali već sada je službeno predstavljen kineskim kupcima. Kao što smo i očekival, a s obzirom na količinu glasina i teasera, ovaj model dolazi pokretan Snapdragon 8 Gen 2 procesorom, donosi 6,67-inčni LTPO 3.0 AMOLED ekranom sa maksimalnom 120 HZ stopom osvežavanja, koju bi trebalo podržavati preko 100 aplikacija.

Kameru potpisuje Hasselblad, poznati švedski proizvođač fotoaparata, a na raspolaganju su tri senzora. Primarni Sony IMX890 ima rezoluciju od 50 MP, donosi PDAF i optičku stabilizaciju. Drugi je Sony IMX581 sa 48 MP i autofokusom koji može poslužiti kao macro kamera, a treći Sony IMX709 sa 32 MP i 2x optičkim povećanjem. S prednje strane nalazi se 16 MP selfie kamera, i to u tradicionalnoj punch-hole rupici.

Najzanimljiviji deo priče o ovom uređaju svakako je 5000 mAh baterija sa podrškom za 100W brzo punjenje, što će joj omogućiti da od 0 do 100% dođe za manje od 20 minuta, ali pomalo je iznenađujuće činjenica što za sada nema reči o bežičnom punjenju.

Cena uređaja u Kini će se kretati između 4000 i 4900 juana, odnosno 580 i 670 evra, zavisno o količini radne i skladišne memorije. Kad uređaj jednom bude predstavljen za globalno tržište, u Evropi možemo očekivati vidljivo više cene.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |