Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 15. јануар 2023.

Ovaj iPhone 14 Pro klon u Kini košta samo 117€


Telefon LeEco S1 Pro je kopija trenutno najpoželjnijeg telefona na svetu. On dizajnom kopira iPhone 14 Pro gotovo u sitne detalje.

Tako barem izgleda na prvu. Ima ravnu prednju stranu i poleđinu kao i pljosnati metalni okvir. Kopirali su čak i Dinamičko ostrvo, koje je ovde otvor u 6.5″ LCD ekranu HD+ rezolucije i sa standardnim 60Hz osveženjem.

Pokreće ga osmojegreni 12nm Zhanrui T7510 čip sa 8GB RAM-a i 128GB data memorije. Baterija mu je kapaciteta 5000mAh i puni se pri 10W.



Selfie kamera mu je 5MP, a na poleđini, glavna kamera ima 13MP senzor.

Nigdje nije navedeno, ali sasvim sigurno ima neku verziju Android-a, a umesto GMS servisa, koristi Huawei Mobile servise.

U Kini, gde će verovatno zauvek i ostati, LeEco S1 Pro košta 899 Yuana ili oko 117€.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |