Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 9. јануар 2023.

Samsung otkrio datum predstavljanja Galaxy S23 serije?


Šuškalo se i nagađalo o tome kad će Samsung predstaviti novu Galaxy S23 seriju, a sad nam službeni website Samsunga Kolumbija, otkriva tačan datum sledećeg Galaxy Unpacked eventa. Ranije je no što smo očekivali.

Većina leakstera pa i onih sa najboljom reputacijom slagala se oko toga da će Galaxy S23 serija biti otkrivena krajem februara. To bi uostalom bilo i više u skladu sa dosadašnjom tradicijom.

Ovde sad imamo praktično službenu potvrdu da će Samsung svoju Galaxy S23 seriju flagship telefona predstaviti već 1. februara ove godine.

Teaser je možda greškom, a možda i ne, već osvanuo na službenom websiteu Samsunga Kolumbija. Teaser ne otkriva puno, ali najavljuje Galaxy Unpacked event za prvi dan februara i obećava “epske trenutke”.

Vidimo i obris poleđine nekog od Galaxy S23 telefona sa tri objektiva postavljenim jedan ispod drugog.

Naime, već ranije objavljeni renderi Galaxy S23 trojca rekli su nam da će Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra dobiti gotovo pa identične module kamere. Galaxy S23 Ultra će naravno dobiti kameru više.

Uz siluetu telefona vidimo i neko zeleno lišće i ljubičasto cveće, koji verovatno najavljuju boje novih uređaja.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |