Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 11. јануар 2023.

YouTube ažurira pravila o deljenju prihoda sa autorima Shorts sadržaja


Najava dolazi kao deo širih promena Partnerskog programa koji će od svih kreatora sadržaja zahtevati da prihvate nove uslove ako žele da nastave sa monetizacijom objavljenog sadržaja, nezavisno o tome jesu li autori kratkog sadržaja ili ne.

Uslovi su sada modularni što autorima pruža veću fleksibilnost u načinima ostvarivanja zarade od sadržaja.

To znači da autori mogu potpisati samo osnovne uslove koji su temelj za monetizaciju na YouTube-u, ali da ne moraju pristati na ostale uslove između ostalih i one vezane uz monetizaciju Shorts sadržaja.

Za sve koji ipak žele da monetizuju Shorts trebaju da nove uslove prihvate što pre kako bi od 1. februara 2023. počeli ostvarivati zaradu. Ako modul prihvatite nakon 1. februara 2023., deljenje prihoda oglasa u Shorts video zapisima počeće na datum prihvatanja.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |