Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 15. март 2023.

Facebook i Instagram odustaju od podrške za NFT


Meta ukida svoju podršku za NFT-ove na Facebook-u i Instagram-u manje od godinu dana nakon što je Zuckerberg na SXSW konferenciji najavio podršku za "digitalne kolekcionarske predmete" na svojim platformama. Podrška je zaživela na Instagram-u u maju prošle godine.

"Za sada ukidamo digitalno kolekcionarstvo (NFT) kako bismo se usredotočili na druge načine podrške kreatorima, ljudima i kompanijama", napisao je Stephane Kasriel, Metin voditelj trgovine i finansijskih tehnologija u ažuriranju podeljenom na Twitter-u. "Naučili smo mnogo toga što ćemo moći primeniti na proizvode koje nastavljamo razvijati kako bismo podržali kreatore, ljude i kompanije na našim aplikacijama, kako današnjim tako i u metaverzumu."

Kasriel nije razjasnio zašto je Meta odustala NFT-ova, za koje je Zuckerberg sugerisao da bi mogli igrati ulogu u planovima kompanije vezanim za metaverzum.

Meta je u poslednjih godinu dana odustala od mnogih ambicioznih planova, uključujući digitalni novčanik Novi za koji se pričalo da će podržavati NFT, a srezala je i projekte Reality Labsa, svoje divizije vezane za metaverzum te je zaustavila program koji je isplaćivao bonuse kreatorima Reels-a.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |