Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 5. април 2023.

Exynos se vraća sa Galaxy S24 serijom?


Većina Samsung-ovih fanova je verovatno odahnula nakon što je objavljeno da sve varijante Galaxy S23 serije dolaze sa Qualcomm-ovim procesorima, konkretno Snapdragon 8 Gen 2. Naime, dobar deo korisnika smatra da su Samsungovi in-house Exynos procesori inferiorniji u odnosu na Snapdragon, pa je ova vest dočekana sa oduševljenjem.

Ali, čini se da ova bajka neće trajati večno, jer su se već pojavile glasine kako se Exynos sledeće godine vraća na S seriju, dakle na Galaxy S24 modele. U prilog tome idu i nedavne spekulacije kako će Galaxy S23 FE biti opremljen Exynos 2200 procesorom, za razliku od prethodnih FE modela koji su dolazili isključivo sa Snapdragon-om.

Iako razlika između Snapdragon-a i Exynosa krajnjem korisniku ne znači praktično ništa, moguće je da jedan deo kupaca neće biti oduševljen ovom vešću. S druge strane, moguće je da je Samsung samo uzeo jednu godinu pauze, i da će nova generacija Exynos procesora na kraju možda biti čak i bolja od Snapdragon-a.

Bilo kako bilo, ova situacija će do kraja godine postati jasnija, pa ćemo možda već na spomenutom Galaxy S23 FE videti kako stvari stoje.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |