Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 28. април 2023.

iPhone 15 Pro i Pro Max ipak dobijaju Action button?


Gotovo svakodnevno pojavljuju se nove informacije o iPhone-u 15. Sada najnoviji CAD prikazi pokazuju da će novi iPhone i dalje imati neke značajne promene u odnosu na prethodne modele. Konkretno, staro dugme za pomeranje koje se koristi za prebacivanje u nečujni režim će nestati i biće zamenjeno novim Action dugmetom inspirisanim sličnim rešenjem na Apple satu.

Prema izvorima, ovo novo dugme za akciju će verovatno biti programirano i podešeno na željenu funkciju. Međutim, očekuje se da Apple neće ponuditi veliki izbor funkcija, jer to ne odgovara njihovoj filozofiji minimalizma i jednostavnosti.

Pored toga, fizičke tastere za jačinu zvuka na novom iPhone-u 15 trebalo bi zameniti novim taktilnim tasterima za odziv, poput trackpad-ova na Macbook-ovima. Međutim, ovo bi važilo samo za Pro modele, dok bi standardni modeli verovatno zadržali klasična rešenja.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |