Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 10. мај 2023.

iPhone 16 serija stiže sa većim ekranima?


Iako je trenutno na tržištu aktuelni model iPhonea verzije 14, već neko vreme se spekuliše o modelu 15 koji se očekuje ove jeseni. Ali, prema izvorima iz snadbevnog lanca koji se bave proizvodnjom ekrana, Apple menja planove za model 16 koji će na tržište stići tek u jesen 2024. godine. Glavna promena u odnosu na sadašnji asortiman biće promjena dijagonale ekrana.

Modeli iPhone 16 Pro i iPhone 16 Pro Max bit će izrađeni oko ekrana dijagonala 6,3 odnosno 6,9 inča, što je oko 0,2 inča veća dijagonala nego kod postojećih modela 14. Osim toga, osnovni modeli iPhone 16 i iPhone 16 Plus takođe će imati veće ekrane nego što ih ima aktuelna generacija.

Analitičar Ross Young iznio je ovu informaciju za portal MacRumors uz napomenu da bi Apple mogao više detalja o novim dijagonalama ekrana otkriti na konferenciji Display Week u Los Angelesu krajem ovoga meseca. Međutim, još uvek nije poznato šta će se dogoditi sa notchevima i rupama u ekranama, ali i debljinom okvira oko ekrana, kao ni hoće li se model mini ikada vratiti kao novi, jeftiniji model u seriji SE.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |