Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 8. мај 2023.

LinkedIn ima 930 miliona korisnika i nastavlja da raste


LinkedIn, društvena mreža za poslovnu komunikaciju, objavila je da sada ima 930 miliona korisnika, u poređenju sa 900 miliona iz januara ove godine. Ovaj rast je impresivan i svodi ovu platformu korak bliže magičnoj brojci od milijardu korisnika.

Prema statistikama koje je objavio LinkedIn, najveći porast broja korisnika u poslednja tri mjeseca dogodio se u Indiji (+4 miliona), SAD-u (+3 miliona) i Brazilu (+2 miliona). Ovi brojevi se odnose na ukupan broj ljudi koji su se prijavili na platformu, a ne na aktivne korisnike, što znači da nije jasno koliko je od tih 30 miliona novih korisnika aktivno na dnevnoj bazi.

Međutim, bez obzira na to, LinkedIn se nastavlja širiti i jačati svoju prisutnost i angažman među aktivnim korisnicima. To je postignuto zahvaljujući nizu pomoćnih alata, koji su podstaknuti Microsoft-ovim partnerstvom sa OpenAI-jem. Ovo partnerstvo će verovatno pomoći u osiguravanju daljnjeg rasta i uspeha ove društvene mreže za poslovnu komunikaciju.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |