Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 5. јун 2023.

iOS 16 se sada nalazi na 81% iPhone-a


Apple-ov iOS je uvek brži u dolasku na uređaje u odnosu na Android, a to je zbog činjenice da je iOS iOS, dok Android ima različite nivoe proizvođačkih prilagodbi koje treba prilagoditi novoj verziji. Takođe pomaže i to što Apple pravi i hardver i softver, nesumnjivo.

Nije iznenađenje čuti da je iOS 16, koji je prvi put objavljen u septembru prošle godine, već instaliran na 81% iPhone-a koji se koriste. Ako se ograničimo samo na iPhone-e lansirane u poslednjih četiri godine, taj broj raste na 90%.

13% svih iPhone-a (i 8% onih koji su lansirani u poslednjih četiri godine) koristi iOS 15, dok ostali pokreću neku raniju verziju.

Kada je reč o tabletima, 71% svih iPad-a već koristi iPadOS 16, a zatim sledi 20% koji koristi iPadOS 15. Kada se ograničimo na iPad-e lansirane u poslednjih četiri godine, iPadOS 16 ima udeo od 76%, dok iPadOS 15 ima 18%.

Radi poređenja, aktuelni Android 13 instaliran na jedva 15% svih uređaja.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |