Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 25. фебруар 2014.

Blackberry Messenger stiže i na Windows Phone



Nakon što je poznati Blackberry Messenger krenuo multiplatformskim putevima, postalo je jasno da je Windows Phone opet ostao kratkih rukava.



Ipak, na MWC-u, Stephen Elop je objavio da će vrlo zanimljivi enkriptovani messenger servis sada doći i na Windows Phone uređaje. Tačan datum dolaska aplikacije na Windows Phone Store nije poznat, ali je za verovati da će to biti nekad uskoro.



Pored toga, Elop je najavio i dolazak Photoshop Express verzija za Windows Phone uređaje.U svakom slučaju, ovo su jako dobre vesti za Windows Phone ekosistem, koji je sa pojavljivanjem Instagrama na svom OS-u izgleda konačno počeo privlačiti i stvaraoce drugih velikih i važnih aplikacija.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |