Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 25. фебруар 2014.

HTC predstavio Desire 610



Pored modela Desire 816, HTC je predstavio i Desire 610. Ovaj uređaj spada u srednju klasu, ima ekran od 4,7 inča a pokreće ga Snapdragon 400 na taktu 1,2 GHz.



Ima 1 GB RAM memorije i 8 GB interne memorije koja može da se proširi memorijskim karticama. Zadnja kamera ima senzor od 8 MP sa f/2.4 otvorom blende i snima 720p video, dok prednja ima 1,3 MP.



I kod ovog modela HTC se odlučio na postavljanje zvučnika na prednju stranu, uređaj ima HTC BoomSound tehnologiju i HTC Sense nadogradnju interfejsa, a zanimljivo je da pored standardnih povezivnja ima i podršku za LTE.



Na evropskom tržištu biće dostupna u maju, a trenutno nije poznato po kojoj ceni.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |