Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 25. фебруар 2014.

HTC predstavio Desire 816



HTC je na MWC-u predstavio novi model nazvan Desire 816. Ovaj smartphone izgledom (zbg rasporeda spoljnih zvučnika) dosta podseća na modele iz One serije.



Uređaj ima dijagonalu ekrana od 5,5 inča a rezolucija iznosi 720p. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 400 procesor na taktu 1,6 GHz, ima 1,5 GB RAM memorije i 8 GB interne memorije koja je proširiva memorijskim kaericama.



Sa zadnje strane nalazi se kamera od 13 MP sa f/2.2 otvorom blende, dok video kamera snima 720p video. Prednja kamera ima senzor od 5 MP i f/2.8 otvor blende.



Trenutno nema informacija o ceni i dostupnosti.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |