Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 25. фебруар 2014.

HP predstavio VoiceTab



Nakon što su prošlog meseca predstavili Android VoiceTab uređaje, tablete koji imaju mogućnost pozivanja, HP se odlučio i za njihovo predstavljanje na MWC-u. Razlog leži u činjenici da će ovi uređaji, u verzijama od 6 i 7 inča, ipak doći i na evropsko tržište, a ne samo u Indiji, kao što je prvobitno bilo i planirano.



Slate6 VoiceTab je zapravo samo phablet sa komplikovanim imenom. U pitanju je uređaj dijagonale 6 inča, sa ekranom sličnim Lumia 1520 i LG G Flex uređajima koji se takođe "prodaju" kao mobilni uređaji, a ne phableti. Ipak, Slate6 krasi jako zanimljiv dizajn, a najdominantniji element je svakako efekat "rešetke" na gornjem i donjem delu uređaja, u stilu HTC One modela. Zadnja strana je pak nešto drugačija: jeftina plastika u veselim bojama je deo trenda, ali je jasno da je ovo ipak uređaj za rastuća tržišta.







O specifikacijama se ne zna previše, samo se zna da će uređaj imati 720p ekran, neimenovani quadcore procesor, kao i kamere od 2 i 5 MP. DualSIM opcija je standard za rastuća tržišta, a tu je i SD Card slot. Za sada, sigurno je da će uređaj dolaziti sa Android-om u verziji 4.2.2, ali je najavljena mogućnost i neke novije verzije do samog izlaska uređaja. Cena bi trebala da bude 249€, a Slate6 će se početi prodavati širom Evrope u sledećem mesecu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |