Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 25. фебруар 2014.

WhatsApp uskoro uvodi audio pozive



Najveća svetska usluga za razmenu tekstualnih poruka, WhatsApp, koju je kompanija Facebook nedavno kupila za 19 milijardi dolara, korisnicima će u drugom kvartalu ove godine ponuditi i uslugu telefonskih poziva, potvrdio je izvršni direktor Jan Koum.



WhatsApp ima 450 miliona korisnika širom sveta, a zajedno sa konkurentima, južnokorejskim KakaoTalkom i kineskim WeChat-om negativno je uticao na prihode telekom operatera proteklih godina nudeći besplatnu razmenu poruka.



Vesti da WhatsApp uskoro uvodi i telefonske pozive sigurno je zabrinula telekom operatere širom sveta, koji su zaradili 120 milijardi dolara prošle godine samo od tekstualnih poruka.



"Naša misija je da pomognemo ljudima da ostanu povezani bilo gde i da to bude jeftino. Cilj nam je da budemo na svakom mobilnom u svetu", rekao je Koum.



Dodao je da Facebook-ova kupovina WhatsApp-a neće omesti njegov put da razvije proizvod koji će privući milijardu korisnika. Dodao je da će WhatsApp i dalje biti slobodan od reklama.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |