Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 27. фебруар 2014.

BlackBerry predstavio Z3 smartphone



BlackBerry je na MWC 2014 sajmu predstavio novi pametni telefon pod oznakom Z3, od ranije poznat i pod kodnom oznakom Jakarta. Ovo je jedan od prvih uređaja koje će BlackBerry proizvoditi u saradnji sa kompanijom Foxconn.



Z3 dolazi sa 5-inčnim ekranim qHD rezolucije, pokretan je 1.2GHz dual-core Snapdragon 400 čipsetom, ima 1.5GB RAM memorije i 8GB interne memorije, sli nema informacija o microSD slotu.



Zadnja kamera ima rezoluciju od 5MP, a prednja 1.1MP. Takođe ima i BlackBerry Hub, BBM, BlackBerry Keyboard, Times Shift & Story Maker, BlackBerry 10 Browser i FM Radio.



Novi pametni telefon dolazi sa BlackBerry 10 operativnim sistemom, a na tržište stiže u aprilu. Za sada je poznato samo kako će se pojaviti na indonezijskom tržištu, dok globalna dostupnost nije spomenuta. Cena će biti 200 dolara bez ugovora.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |