Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 27. фебруар 2014.

LG pravi pametni sat za Google?



Wall Street Journal ima informacije o Google-ovom nadolazećem pametnom satu zasnovanom na Android-u. Uređaj će kao linija Nexus poslužiti kao primer referentnog dizajna pametnih satova, navode izvori.



Proizvođač pametnog sata za Google trebao bi biti LG sa kojim pretraživački div sarađuje i na proizvodnji u liniji Nexus, ali nije isključeno ni partnerstvo sa dodatnim proizvođačima. Sat bi trebao da bude kompatibilan sa širokim spektrom uređaja, za razliku od originalnog Galaxy Gear-a. Samsung je u novoj generaciji Gear 2 odustao od Android-a, te svoj novi pametni sat zasnovao na Tizen-u.



Očekivano vreme predstavljanja softvera pametnog sata je mart, a lansiranje gotovog na tržište trebalo bi biti u junu kad će se održati konferencija Google I/O.



Foto: Ken Wolter / Shutterstock



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |