Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 27. децембар 2014.

Gigatronova novogodišnja akcija




Kompanija Gigatron obaveštava nas da je u njihovim prodavnicama počela velika novogodišnja akcija. U ovoj akciji se po sniženoj ceni može kupiti veliki broj artikala među kojima su laptop i desktop računari, tablet uređaji, telefoni, televizori, gejming oprema i fotoaparati.


Na akciji se nalazi sedam laptopova kompanija Lenovo, Asus, Dell, Acer i HP, a više detalja možete saznati ovde . Takođe, u ponudi se nalazi i sedam desktop računara koje možete pogledati ovde , a važi popust od 10 odsto popusta za gotovinska plaćanja.


Kada su u pitanju tablet uređaji u ponudi je čak 10 različitih modela koje možete pogledati na ovoj adresi, kao i 10 telefona čija ponuda se nalazi ovde . Što se tiče televizora, osam modela je u ponudi a ušteda je od 2.000 pa do 13.000 dinara, a više detalja možete saznati ovde . Pregled ponude gejming opreme se nalazi na ovoj adresi, a fotoaparata na ovoj .


Izvor: Gigatron









Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |