Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 27. децембар 2014.

Tastature za iOS 8: koje su najbolje i kako ih podesiti?




iOS 8 operativni sistem je stigao pre izvesnog vremena, i baš kao što je i najavljivano, ne samo da je doneo novu i pametniju tastaturu za sam iOS 8, već i podršku za third-party tastature. To naravno znači da možete sami da izaberete koja vam najviše odgovara. Do sada ima dosta objavljenih alternativnih tastatura za ovu platformu, a neke od njih će vam omogućiti razne opcije pa i da šaljete GIF-ove. Pred vama se nalazi spisak nekih od najboljih tastatura za iOS 8:


- Fleksy


- Ginger


- Minuum


- Popkey


- Swype


- SwiftKey


- TouchPal


- TextExpander


- KuaiBoard


Podesiti tastaturu u iOS 8 platformi nije teško. Potrebno je da preuzmete i instalirate neku third-party tastaturu iz Apple App Store. Pod General u odeljku Settings, idete na Keyboard i potom Keyboards. Dok ste u Keyboards, odredite Add New Keyboards. Ovde možete da vidite listu svih third-party tastatura koje su instalirane na vašem uređaju, a potom odredite koju želite. Ona će se potom pojaviti u Keyboards kao opcija, da bi vi posle pristika na Edit mogli da odredite novu glavnu tastaturu.


Izvor: Pocketlint









Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |