Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 27. децембар 2014.

Pogledajte novi trejler za The Order: 1886




U ovom trenutku deli nas manje od dva meseca od objave akcione igre iz trećeg lica The Order: 1886, a razvojni tim Ready At Dawn je odlučio da nam prikaže novi trejler.


Ovaj developer je imao drugačiji pristup od većine razvojnih timova koji ovih dana objavljuju trejlere u kojima čestitaju božić i praznike fanovima, pa smo tako u prilici da vidimo novi gejming materijal iz ove igre. Predstojeća PlayStation 4 ekskluziva je na gotovo svim listama jedna od najiščekivanijih igara za ovu konzolu nove generacije, a njen izlazak se očekuje 20. februara. U trejleru nazvanom Silent Night, možemo da vidimo do sada neviđene sekvence iz igre, kao i pogled na London koji je jedno od mesta dešavanja ove igre sa alternativnom istorijom.



Izvor: Pushsquare









Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |