Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 26. децембар 2014.

HTC Gallery aplikacija sada donosi i novu Cloud Gallery funkciju






1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars(No Ratings Yet)

Loading...

HTC Gallery aplikacija sada donosi i novu Cloud Gallery funkciju



HTC je ažurirao svoju HTC Gallery aplikaciju, a nova verzija već se može naći u Google Play Store prodavnici. Sa najnovijim promenama u Gallery aplikaciji, HTC korisnici će biti u stanju da vide njihove fotografije i video fajlove u cloudu i na njihovom telefonu u isto vreme, koristeći Cloud Gallery funkciju. Ona zahteva od vas da se povežete putem vašeg Facebook, Dropbox, Flickr ili Google Drive naloga.


Ostale promene uključuju Face Fusion photo editor, a to je funkcija koja je postala dostupna na HTC One (M8) i drugim modelima kroz Eye Experience ažuriranje. U pojedinim regionima bićete u mogućnosti da pretražite tagove koji se nalaze na Facebook i Flickr, a tu je i ažurirani raspored koji omogućava da se fotografije sortiraju po danu, mesecu ili godini.


Izvor: Benchmark


By android • Android vesti • Tags: aplikacija, Cloud funkcija, HTC, HTC Gallery










Support us!


Please support our page with a click!








Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |