Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 27. децембар 2014.

Slike Meizu M1 Note (Blue Charm) uređaja koji neverovatno podseća na iPhone 5C




Meizu je ranije ovog meseca najavio M1 Note (aka Blue Charm Note), novi 5.5-inčni uređaj koji nudi impresivne performanse po ceni od 160 dolara (verzija od 16 GB). Telefon je napravljen uglavnom za kinesko tržište, gde je konkurencija jača nego ikada sa naglim porastom Xiaomi-ja, koji je primorao ostale proizvođače da preispitaju i promene svoje marketinške strategije.


Čak i pre zvanične objave, na osnovu procurelih slika se sumnjalo da će novi Meizu-ov smartfon izgledati kao Apple-ov iPhone 5C. Slike M1 Note-a su se nedavno pojavile na internetu, gde je bio slikan odmah pored Apple-ovog plastičnog iPhone-a.



mei1_1.jpg




Meizu je iskopirao čak i najsitnije detalje iPhone 5C modela, mada ima i nekih (značajnih) razlika: odnos tela i ekrana, koji ide u korist M1 Note-a: pozicija zadnje kamere kod telefona i pozicija 3.5mm ulaza za slušalice se kod iPhone 5C modela nalazi na donjem delu telefona, dok se Meizu-ov ulaz nalazi na vrhu ure]aja. Takođe jako zanimljiva informacija je da će Meizu-ov smartfon doći u istim bojama u kojima je iPhone 5C dostupan: plava, zelena, roze, bela i žuta.



mei2_1.jpg




Iako je M1 Note prvenstveno namenjen kineskom tržištu, uređaj je predstavljen na međunarodnom Meizu vebsajtu. Da li to znači da bi u nekom trenutku uređaj bio dostupan i za ostale zemlje?



mei3.jpg


mei4.jpg


mei5.jpg


mei6.jpg


Izvor: Phone Arena









Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |