Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 16. април 2015.

Benchmark u Londonu: Stiže i Huawei P8 Max




Iako su glasine ukazivale na to da nas tokom Huawei P8 prezentacije očekuje i predstavljanje P8 Lite modela, to se nije desilo. Umesto ovoga, Huawei nas je iznenadio P8 Max modelom, većim rođakom P8 modela. Huawei P8 Max je fablet, sa 6.8-inčnim ekranom i 1080p rezolucijom. Unibody kućište telefona je izrađeno od aluminijuma, a ima debljinu od 6,8 milimetara.


maxdisplej.jpg



Telefon pokreće Kirin 935 čipset, sa 64-bitnim osmojezgarnim procesorom radnog takta do 2.2GHz. Huawei P8 Max ima 13MP kameru na poleđini, sa OIS podrškom, dok prednja selfi kamera ima 5MP senzor. Fablet napaja baterija od 4360mAh, koja prema navodima, traje preko dva dana pri normalnom korišćenju, ili oko jednog dana pri učestaloj upotrebi.


maxbaterija.jpg



Huawei P8 Max će biti lansiran u 30 zemalja, oko mesec dana nakon P8 modela, a koštaće 550 evra za bazičnu verziju sa 16GB prostora, odnosno 650 evra za 64GB model. Kao i P8 model, Huawei P8 Max je dual-SIM uređaj, sa 4G LTE konekcijom.


maxcena.jpg



Izvor: Benchmark



Sve informacije u vezi sa kompanijom Huawei, možete pogledati na Huawei stranici, na Benchmark sajtu







NAJČITANIJE


TOP KOMENTARI



TOP KOMENTARI



Benchmark Forumu







Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |