Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 16. април 2015.

Dell i Asus pripremaju tablete i laptopove sa USB Type-C konektorom




Očekuje se da će uskoro sve više kompanija početi da implementira USB Type-C standard. Ovaj tip konektora smo već videli ove godine na Apple Retina MacBooku, kao i na Google Chromebook Pixel 2 notebooku. Iako se očekuje da će proteći određeno vreme dok USB Type-C od standarda preraste u mainstream, još kompanija najavljuje implementaciju konektora na svoje uređaje. Dell i Asus vredno rade kako bi razvili proizvode sa USB Type-C podrškom.



Dell planira da lansira novu verziju svog 11-inčnog Venue 11 Pro tableta, koji će koristiti prednosti Windowsa 10 i USB Type-C tehnologije. S druge strane, Asus će implementirati novu tehnologiju u svoju igračku liniju laptopova, verovatno iz ROG familije. Izveštaji pominju da će Asus laptopovi sa USB Type-C konektorom stići najranije tokom druge polovine ove godine.



Izvor: Softpedia






NAJČITANIJE


TOP KOMENTARI



TOP KOMENTARI



Benchmark Forumu







Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |