Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 17. август 2015.

Android M je sada zvanično Android Marshmallow

Još u maju, Google je najavio Android M operativni sistem, omogućavajući ga na limitiranom broju uređaja kao developer preview. Nova verzija operativnog sistema još uvek nije zvanično lansirana, ali sada konačno znamo za koji slatkiš se Google odlučio kod ove verzije Androida. Dolazeći Google-ov mobilni operativni sistem će biti Android Marshmallow.

Google tradicionalno lansira novu verziju Androida zajedno sa otkrivanjem statue Android maskote u kompanijinom sedištu u kaliforniji. Svaka statua je dizajnirana sa nomenklaturom koja odgovara i verziji Androida koja se lansira, a najnovija u rukama drži slezov kolačić.

Iako znamo da će naredna verzija operativnog sistema nositi naziv Android Marshmallow, još uvek ne znamo koji broj će imati. Zajedno uz naziv operativnog sistema, Google je objavio i završenu verziju svog Android 6.0 SDK-a i treći (i finalni) Marshmallow softver preview koji može da se instalira na Nexus uređaje.

Google je podsetio korisnike da "kada Android 6.0 Marshmallow bude lansiran globalno kasnije ove jeseni, korisnici će morati da ručno ponovo flashuju uređaj na fabrička podešavanja, kako bi nastavili da dobijaju OTA ažuriranja na svojim Nexus uređajima".

Izvor: Neowin



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |