Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 17. август 2015.

Pojavile se moguće specifikacije Microsoft Surface smartfona

Još od kako je Microsoft lansirao svoj Surface tablet, mnogi su se pitali da li će Microsoft kreirati i telefon iz Surface linije. Microsoft je godinama negirao da radi na ovakvom telefonu, ali su nakon akvizicije Nokia odeljenja za uređaje, svi počeli da veruju da je Microsoft dobio alatke i sredstva za proizvodnju sopstvenog Surface telefona.

Sada, zahvaljujući izveštaju sajta WMPowerUser, pojavile su se navodne specifikacije Microsoftovog Surface telefona. Uređaj nosi kodno ime Juggernaut Alpha, a ukoliko su specifikacije istinite radi se zaista o prilično jakom telefonu koji bi mogao biti dobra konkurencija svojim Android parnjacima.

Microsoft Surface bi trebalo da ima 5.5-inčni ClearBlack Gorilla Glass 4 displej sa QHD rezolucijom. Pokretaće ga Intel Atom x3 64-bitni procesor, a tu je i 4GB RAM-a. Na poleđini bi trebalo da se nađe 21MP PureView Zeiss kamera, dok je s prednje strane 8MP kamera. Surface telefon bi trebalo da bude dostupan u verzijama sa 64GB i 128GB skladišnog prostora, zajedno sa microSD slotom.

Biće tu i Surface olovka, koja će funkcionisati slično kao mS Pen. Tu su i USB-c portovi, bežično punjenje i kućište od aluminijuma i magnezijuma. S obzirom da se radi zaista o sjajnim karakteristikama, koje više deluju kao nečija želja nego stvarne specifikacije, pomenute informacije treba uzeti sa rezervom, dok se ne pojave neki konkretniji i zvaničniji podaci.

Izvor: Ubergizmo

NAJČITANIJE

  • Test: Asus Z170 matične ploče
  • Test: NZXT Phantom 530
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: Toshiba Kira

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |