Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 22. август 2015.

Blizzard razmišlja da donese Hearthstone na PS4 i(li) Xbox One

Follow @benchmark.rs

Blizzard je počeo da govori o mogućnosti da donese svoju popularnu igru Hearthstone: Heroes of Warcraft na konzole. Ipak, studio kaže da će za tako nešto biti potrebno dosta vremena, pošto tim želi da prenese puno iskustvo na adekvatan način, kao što je to učinjeno sa verzijom za mobilne uređaje. Hearthstone je izašao prošle godine za PC i Mac računare, a potom se pojavio i na iPad tabletima. Nakon toga je postepeno izbaciovao mobilnu verziju igre za iPhone telefone i Android tablete i smartfone. Naredni korak, sasvim logično, jeste iskoristiti priliku i izbaciti igru i na konzolama, budući da je rast popularnosti ogroman i da mnogi fanovi traže da Blizzard portuje igru i na PS4 i Xbox One platforme.

Iz kompanije Blizzard ističu da se i sami igraju na konzolama, kaže izvršni producent Hamilton Ču, ali da žele da igra bude „odrađena savršeno“, što bi značilo da je potrebno veoma puno vremena. Iskreno, nismo sasvim uvereni u to, budući da je kompletna igra potpuno razrađena i da je mehanika ove kartaško-multiplej igre sasvim jasna, te da nema nekog posebnog razloga zašto bi konzole bile tolika prepreka.

DSAM8UJ8Q6B41379665685849.jpg

Poslednja igra koju je Blizzard izbacio za konzole je bila Diablo 3, koja je izašla za PS3 i Xbox 360, da bi zatim Ultimate Evil Edition iste igre sa integrisanom ekspanzijom izašao i za PS4 i Xbox One. Ipak, Blizzard se oduvek prevashodno fokusirao na PC naslove. Verujemo da su i u samoj kompaniji pozitivno iznenađeni uspehom koji ostvaruje Hearthstone.

Izvor: Softpedia

NAJČITANIJE

  • Test: MSI GeForce GTX 950 Gaming 2G
  • Test: Sapphire Radeon R9 390 Nitro OC 8 GB

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |