Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 22. август 2015.

Opis igre: Killing Floor 2 (Early Access)

Killing Floor 2 - neverovatno zarazna timska pucačina

Opis igre: Killing Floor 2 (Early Access)

Killing Floor 2 je verovatno najbolja “horde mode” igra koja je danas dostupna. Naslednik izuzetno popularnog Killing Floor naslova je u trenutku pisanja ovog teksta i dalje u Early Access fazi, što je idealno, obzirom da ga možete kupiti već sada po nižoj ceni od one po kojoj će biti dostupan. Već sada se radi o izuzetno ispoliranom i kvalitetnom naslovu, koji itekako zaslužuje reči hvale i opravdava hvalospeve kojima ga obasipaju sa svih strana.

Killing Floor 2 - neverovatno zarazna timska pucačina

Filip Majkić

Killing Floor je započeo svoje bitisanje u gejming svetu kao mod za Unreal Tournament još sada već gotovo nestvarno davne 2005. godine. Nakon nekoliko godina napornog razvoja, razvojni tim Tripwire Interactive je izbacio i standalone verziju ove igre, koja je pobrala brojne pohvale. Killing Floor je bio nešto potpuno drugačije od igara na koje smo do tada navikli, i istovremeno je bio izuzetno hrabar potez male kompanije/izdavača/developera, koja ga je razvijala.

kf2_1_s.jpg

Od tada do danas je prošlo puno vremena, kao i puno DLC-ova koji su izdati. Oni su donosili dodatne sadržaje, bilo da se radi o kozmetičkim dodacima, bilo da se radilo o mapama, klasama i slično, i u slučaju malih timova imamo razumevanja da se na ovakav način “dopuni” budžet. O kakvoj se igri zapravo radi?

Od moda do samostalne igre - i to ponajbolje u svom žanru

Najšira javnost je “horde mode”, kako se popularno naziva podžanr, upoznala u multiplej segmentima najpopularnijih pucačina. Sam Killing Floor je nastao iz moda, ali su mnogima daleko poznatiji Gears of War 2 ili Call of Duty Zombies mod, koji su popularisali ovaj pristup među najširom populacijom. Šta je “horda”? Krajnje jednostavno, radi se o napadu neprijatelja u talasima na tim koji se brani. Za svoje vreme je to bio krajnje inovativan režim igranja, koji je donosio i nešto drugačiji pristup igranju, budući da se radilo o kooperativnom načinu igranja. Nekoliko igrača (u Killing Floor 2 na zvaničnim mapama to je šestoro), različitih klasa, se bori protiv progresivno jačih neprijatelja koji napadaju iz raznih pravaca. Cilj je, u zavisnosti od igre, izdržati što duže, ili pak uspeti savladati bossa koji se pojavljuje na kraju nakon poslednjeg talasa.

Možete koristiti skrolovanje mišem umesto navigacije sličica!

NAJČITANIJE

  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)
  • Test: MSI GeForce GTX 950 Gaming 2G
  • Test: Sapphire Radeon R9 390 Nitro OC 8 GB
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |