Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 23. август 2015.

Da li je ovo prototip Sony Xperia Z5 telefona?

Juče smo imali prilike da vidimo fotografije predstojećeg Xperia Z5 Compact telefona, a sada su se na internetu pojavile nove fotografije Xperia Z5 telefona, tačnije njegovog prototipa, koji je sličan originalnom uređaju.

00011.jpg

Slike koje ukazuju na Xperia Z5 uređaj su se pojavile u Kini, a nažalost, na slikama navodni Z5 možemo videti sa zaštitinom maskom, iako se može primetiti da se  dizajn uređaja ne razlikuje preterano od Xperia Z3+ i Z4 modela.

00012.jpg

Prema izvorima, Z5 će kao i Xperia Z3+, imati octa-core Snapdragon 810 procesor. Od ostalih specifikacija imaće kameru od 21.5 MP (verovatno ista ona koja je i debitovala kod Xperia M5 modela), Quad HD ekran rezolucije 1440 x 2560, i 3 ili 4 GB RAM memorije.

00013.jpg

Sony bi mogao da objavi svoje nove Xperia Z5 i Xperia Z5 uređaje za desetak dana na IFA sajmu u Berlinu, koji će trajati od 4. do 9. septembra, gde bi mogao čak i Xperia Z5+ model da bude predstavljen. Sve u svemu, septembar predstavlja jako bitan mesec za kompaniju Sony, a za više informacija o predstojećim telefonima ćemo morati da sačekamo IFA manifestaciju.

00014.jpg

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: Sapphire Radeon R9 390 Nitro OC 8 GB
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |