Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 23. август 2015.

Pogledajte gejmplej video predstojeće Rise of the Tomb Raider igre (video)

Follow @benchmark.rs

Rise of the Tomb Raider demo na Gamescom-u ranije ovog meseca je dobio kritike kako je Lara Kroft predstavljena kao hladokrvna mašina za ubijanje.

Microsoft je objavio novi gejmplej demo, koji prikazuje istu misiju prikazanu na Gamescom-u ranije ovog meseca, ali koristeći Larine sposobnosti sakrivanja da bi došla do željenog cilja. Jedna od tih sposobnosti je šunjanje kroz zgrade, odvlačenje pažnje protivnicima bacanjem flaša i ispaljivanjem strela, i pentranje po objektima, kako bi izbegla da je neko vidi.

Kreativni direktor Noa Hjuz je izjavio kako u novoj Tomb Raider igri žele da igračima ostave izbor kako će preći određeni segment igre, bilo da će se prošunjati kroz njega ili će pucati kroz niz neprijatelja.


Rise of the Tomb Raider bi trebalo da izađe 10. novembra za Xbox One i Xbox 360 konzole. PC verzija će izaći početkom 2016. godine, dok će PlayStation 4 izdanje izaći tek na jesen 2016. godine.

Razvojni tim Crystal Dynamics već uveliko radi na nastavku igre. Direktor Square Enix Americas, Fil Rodžers je izjavio da pričom iz ributa Tomb Raider igre iz 2013 i nastavkom Rise of the Tomb Raider planiraju da naprave priču koja će biti sastavljena iz trilogije.

Izvor: Gamespot

NAJČITANIJE

  • Test: Sapphire Radeon R9 390 Nitro OC 8 GB
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |