Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 18. август 2015.

Darth Vader na Playstation 4 konzoli

Ukoliko spadate u one koje je novi Battlefront iz Star Wars univerzuma razočarao najavljenim gejmplejem, možda će kozmetika ipak biti razlog da se predomislite. Ne govorimo samo o grafici unutar igre, već i o nečemu mnogo zanimljivijem. Naime, razvojni tim Dice, izdavač Electronic Arts i proizvođač hardvera Sony su najavili ograničenu ediciju SW: Battlefront Playstation 4 konzole. Udarni adut: Darth Vader prikazan na konzoli, kao što možete videti na pratećim fotografijama.

 featuresonthebody4893684.jpg

Naravno, ova verzija konzole će se isporučivati u pakovanju sa novom Battlefront igrom. Za sada nije poznato da li će biti ponuđena širom sveta ili samo na nekim teritorijama, kao ni po kojoj ceni će se prodavati. Po svemu sudeći, u pakovanju će se nalaziti i vaučer koji će im omogućiti da neki od postojećih Star Wars filmova gledaju besplatno.

 featuresonthebody4893683.jpg

Takođe, nije samo konzola doživela redizajn. U pakovanju će biti i adekvatno stilizovani kontroler. Star Wars: Battlefront će se pojaviti 17. novembra, pa je stoga za očekivati da će se i konzola pojaviti u prodaji upravo tada. Developer obećava da je sarađivao sa kompanijom LucasFilm kako bi okruženja, oružja i karaktere učinio što vernijim filmskom izdanju.

Izvor: Softpedia

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |