Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 18. август 2015.

Sertifikovan Huawei Mate S

Nedavno smo imali prilike da vidimo tizer uređaja koji nosi naziv Huawei Mate 7S. Danas je isti taj telefon sertifikovan od strane GCF-a, pod imenom Huawei Mate S, što znači da je velika verovatnoća da će telefon biti objavljen pod tim imenom. Mate S možemo očekivati da bude objavljen 2. septembra na IFA konvenciji u Berilinu.

3_6.jpg


Huawei je objavio nekoliko tizera, dok se uređaj još uvek zvao Huawei Mate 7S, sa sloganom "moć dodira". To može nagovestiti da će uređaj imati Force Touch tehnologiju, mada tvit od @evleaks tvrdi da je proizvođač izbacio obu funkciju iz telefona.

2_13.jpg


Na osnovu AnTuTu testa, Huawei Mate S (čiji je broj modela SUR-TL00), bi trebalo da ima ekran od 5.7 inča sa rezolucijom od 1080 x 1920. Ispod kućišta će se nalaziti Kirin 935 čipset, sa octa-core procesorom, Mali-T628 MP4 GPU, 3 GB RAM memorije i 32 GB interne memorije. Zadnja kamera će imati 20 MP, dok će prednja imati 8 MP, i imaće unapred instaliran Android 5.0 sistem.

1_4.jpg

Kako se IFA konferencija bliži, trebalo bi da saznajemo nove informacije o novom Mate S uređaju.

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |