Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 18. август 2015.

Telenor omogućio korisnicima korišćenje 4G mreže u romingu, u Crnoj Gori

Telenor je prvi operator koji je omogućio korisnicima korišćenje 4G mreže u romingu, i to u Crnoj Gori. Na taj način svi korisnici mogu da uživaju u do šest puta bržem surfovanju neograničenim internetom, ako se opredele za Dnevnu ili Nedeljnu kartu.

Takođe, Telenor nudi najpovoljnije cene za razgovore u ovoj zemlji. Dolazni poziv košta 7 dinara, što korisniku omogućava da za tu cenu priča čak sat vremena. Takođe, još jedna povoljnost je i minut odlaznog poziva ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora koji iznosi 10 dinara.

Dnevna i nedeljna karta
Cena dnevne karte je 199 dinara i sa njom korisnik ima besplatne odlazne pozive ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora, besplatne dolazne pozive iz svih mreža i neograničeni internet, i to tokom 24 časa nakon aktivacije.

Nedeljna karta košta 999 dinara i omogućava besplatne razgovore ka mrežama Telenor Srbija i Telenor Crna Gora, neograničene dolazne pozive iz svih mreža i neograničeni internet, u periodu od 7 dana od aktivacije.

Cena rominga u Crnoj Gori bez aktivacije Dnevne ili Nedeljne karte:

telenor2_4.jpg

Izvor: Telenor

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |