Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 19. август 2015.

Fotografije novog Huawei Mate S telefona

Kako se IFA 2015 približava, sve više informacija kruži internetom, o tome šta će Huawei predstaviti na toj sajamskoj manifestaciji. Sigurno znamo da će objaviti jedan fablet, ali se očekuju neki drugi modeli telefona. Do sada smo imali prilike da čujemo nazive kao što su Huawei Mate 7S, Huawei Mate S i Honor 7 Plus, mada je velika verovatnoća da će nositi naziv Huawei Mate S; sada imamo priliku da vidimo njegove prve fotografije.

2_17.jpg

Na slici možemo videti nešto što prethodno nismo viđali na telefonu, ispupčeni modul na poleđini telefona, na kome se nalaze senzor otiska prsta i kamera. Možda bi dodatna debljina kamere značila da njen senzor poseduje OIS za dodatnu stabilizaciju fotografije, mada je za sada poznato samo to da će imati 13 MP Sony IMX 278 senzor.

3_15.jpg

Kao što se može videti na fotografijama, u pitanju je relativno veliki uređaj, a izvori navode da dijagonala ekrana iznosi 5.7 inča, rezolucije 1080 x 1920, a takođe će posedovati Kirin 935 čipset, 3 GB RAM memorije, zajedno sa 32 GB interne memorije. Ništa još od ovih informacija nije sigurno, a sve žemo saznati za nekih dvadesetak dana. Naravno, Benchmark će biti na licu mesta

Izvor: Phonearena

NAJČITANIJE

  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |